Üç frameworkü de farklı projelerde kullandım, dolayısıyla bu inceleme dokümantasyon değil, uygulamalı bir bakış. Öğrenme eğrisi: Üçüncüsü yeni başlayanlar için en yumuşak giriş. Şablon sözdizimi tanıdık, dokümantasyon adım adım ilerliyor. Birincisi orta zorlukta; JSX ve hook mantığını kavradıktan sonra hız kazanıyorsunuz. İkincisi en dik eğri; TypeScript, RxJS, dependency injection ve modül sistemi hepsi başta birden geliyor. Mimari yaklaşımı: İkincisi 'her şey kutuda' yaklaşımıyla geliyor, büyük kurumsal ekipler için tutarlılığı yüksek. Birincisi kütüphane mantığıyla esnek, kararları siz veriyorsunuz, bu özgürlük ama aynı zamanda karar yorgunluğu. Üçüncüsü ikisinin ortasında, makul varsayılanlarla geliyor ama esnekliği koruyor. Performans: Üçü de modern tarayıcıda yeterince hızlı. Sanal DOM, sinyal tabanlı reaktivite, derleyici optimizasyonu derken farklar belirli senaryolarda ölçülebilir, ama tipik uygulamada darboğaz framework değil, gereksiz yeniden render veya ağır JS bundle. Ekosistem: Birinci framework iş ilanı yoğunluğunda öne çıkıyor, üçüncü taraf kütüphane çeşitliliği geniş. İkincisi kurumsal projelerde güçlü konumda, uzun vadeli destek vadediyor. Üçüncüsü topluluk dostu, küçük ve orta ölçek projelerde rahat. Eksiler: Birincisinde durum yönetimi seçenekleri kafa karıştırabilir. İkincisinde sürüm geçişleri ağır olabiliyor. Üçüncüsünde büyük kurumsal proje referansı diğerleri kadar çok değil. Karar: Yeni başlayan küçük ekip için üçüncüsü; kurumsal, uzun ömürlü proje için ikincisi; geniş iş gücü havuzu ve esnek tercih için birincisi. Yanlış seçim diye bir şey yok, ama ekibinizin profili belirleyici olmalı.